Merk registreren in Nederland: doe het bij Bouma

Als je een merk wilt registreren in Nederland, heb je vele opties. Belangrijk is dat je een organisatie vindt die dit op een efficiënte, betrouwbare en snelle manier doet, zonder daarbij te haasten qua onderzoek. Een merk registeren in Nederland kan het beste bij Bouma. 

Als je een nieuw merk opricht, kun je door deze organisatie laten onderzoeken of het merk wel of niet al in gebruik is. Zo voorkom je een eventuele rechtszaak. Daarnaast kunnen zij jouw merk voor je registreren, wat je meer rechten geeft. Bouma geeft altijd advies dat persoonlijk op maat voor jou gemaakt is. Daarom laat je de activiteiten omtrent een merk registreren in Nederland uitvoeren door Bouma.

Laat Bouma jouw merk registreren in Nederland

Er zijn genoeg redenen op te sommen waarom het slim is om een merk te laten registreren in Nederland door Bouma. In de bovenstaande alinea werd al aangestipt dat het registeren van een merk je meer rechten geeft. Ten eerste werd je zo zeker dat je gebruik kunt blijven maken van het merk. Zo kom je niet later voor onverwachte verrassingen te staan. Bijvoorbeeld dat iemand er vandoor gaat met jouw merk.

Maar daarnaast biedt het registreren van een merk in Nederland door Bouma je ook extra bescherming. Wanneer een ander tracht jouw merk te gebruiken zonder dat je hiervoor toestemming hebt gegeven, heb je meer rechten wanneer het merk in Nederland geregistreerd is. Zonder toestemming mag niemand jouw merk gebruiken, anders hebben zij een juridisch probleem. Dat is de kracht van Bouma.