Zakelijke cursus Duits nodig?

Heb je een zakelijke cursus Duits nodig? Dan ben je bij De taaltrainer op het juiste adres. De Taaltrainer heeft jaren ervaring en heeft een vernieuwende formule om jou nog veter te helpen. waaruit bestaat die vernieuwende formule voor de zakelijke cursus Duits?

  • Ze werken met de beste taaltrainers van Nederland
  • De trainers onderhouden zelf de inhoudelijke en organisatorische contacten met hun cursisten en opdrachtgevers.
  • Ze investeren in vooral kwaliteit en duurzame relaties. De taaltraining kost dan 20 tot 40 procent minder bij De Taaltrainer.

Door deze aspecten is de kans groter dat jij succesvol wordt in een nieuwe taal. De Talentrainer geeft cursussen in Nederlands, Engels en Duits. Ze hebben verschillende soorten cursussen, zodat ze voor iedereen iets te bieden hebben. Ze hebben een 1-op-1 of met collega’s in hun trainingsruimte training, hierbij word je veel geleerd over de dingen die je wenst te leren. Dan hebben ze ook een 1-op-1 of met collega’s bij jouw bedrijf dit is hetzelfde als de andere 1-op-1 cursus. Ook kan je kiezen voor een open groep cursus of een spoedcursus. Bij een open groep cursus zit je met verschillende mensen van verschillende bedrijven in een groep. En bij een spoedcursus is het doel om jou binnen 5 dagen professioneler Duits te laten spreken en/of schrijven. Ze bieden voor iedereen een cursus.

Mijn ervaring bij De talentrainer

Rob: voor mijn nieuwe baan moest ik een zakelijke cursus Duits doen. Ik ging opzoeken waar ik dit kon doen en belandde op de site van De talentrainer, ik zag dat ze hier verschillende soorten zakelijke cursussen Duits hadden en heb mij ingeschreven voor een 1-op-1 cursus bij ons op het bedrijf. Dit leek mij wel fijn want ik hou van persoonlijke aandacht als ik iets moet leren dan heb ik een fijner gevoel. Ik ben super tevreden en merk steeds meer dat het echt van pas komt dat ik de zakelijke cursus Duits heb gedaan. Echt een aanrader!