Zeer tevreden over het no cure no pay incassobureau

Wij zijn zeer tevreden over het no cure no pay incassobureau. Helaas hebben we al een paar keer hun hulp in moeten schakelen, ik zeg helaas, omdat het nooit leuk is wanneer klanten hun rekening niet willen betalen. Maar hoe raar het ook klinkt, vaak bij een eerste brief van het no cure no pay incassobureau betalen de mensen hun rekeningen al, iets waar wij niet in waren geslaagd, maar gelukkig het incassobureau wel. Maar mocht het incassobureau er ook niet in slagen dan hoeven wij hun ook niet te betalen. Het is namelijk zo dat we pas hoeven te betalen wanneer er pas tot betaling van de klant is gekomen. We hebben nu bij Bill incasso stickers besteld, welke we op onze facturen kunnen plakken, zo lijkt het net of de factuur van het incassobureau afkomt, deze stickers zijn overigens gratis te bestellen bij Bill incasso. Momenteel heb ik helaas weer een niet betalende klant, en ook bij meerdere pogingen om tot betaling te dwingen is het ons nog steeds niet gelukt. Daarom heb ik de factuur via de mail naar Bill incassobureau verzonden, gelukkig kan het allemaal online. incasso_keurmerk

We hebben eindelijk de betaling ontvangen

Het heeft deze keer wel wat langer geduurd, maar uiteindelijk heeft deze klant er toch maar voor gekozen om de rekening te gaan betalen. Ik moet er niet aan denken dat ik alle wanbetalers zelf moet benaderen, dan zal ik er bijna een dagtaak aan hebben, vooral omdat ik niet precies weet hoe ik dat het beste aan kan pakken. 0502032145_154_vordering-indienen