Accountant Amstelveen gevonden

Samen met mijn vriendin hebben wij ons eigen bedrijfje opgestart. We zijn een webshop en we verkopen kleding. Mijn vriendin doet de inkoop en ik beheer de website. Samen zijn we standaard 5 dagen in de week druk bezig en in het weekend zijn we vaak nog bezig met het inpakken van pakketjes etc.

Administratiecalculator-385506_960_720-300x177

Op een gegeven moment waren we zo druk bezig met de website en de pakketjes dat we niet meer aan de administratie toe kwamen. Na misschien iets te lang gewacht te hebben zijn we opzoek gegaan naar een accountant Amstelveen. Via via hadden we al een paar tips gekregen maar we hebben zelf ook nog even gezocht.

Toen we op internet zochten naar “accountant Amstelveen” kwamen wij direct uit bij een van de namen die ons was gegeven. We hebben even nagedacht en besloten contact op te nemen. Er is toen een afspraak gemaakt om te bespreken wat er allemaal moest gebeuren en van welke diensten wij gebruik zouden willen maken.papier-en-pen

Tijdens het gesprek hebben we aangegeven wat onze eisen waren en de accountant verzekerde ons dat het geen probleem zou zijn. Het is natuurlijk wel belangrijk dat hier ook een goed prijskaartje aanhing maar wij waren heel erg tevreden over de prijs kan ik zeggen.

We hebben op het moment zelf nog besloten om met deze accountant samen te werken. Gelukkig hebben we nu geen omkijk meer naar de administratie en wordt alles gelukkig voor ons gedaan! Nu hebben we meer tijd over voor de website en de pakketjes zelf.