Voor kwalitatief hoge airsocks moet je hier zijn

airsocksHet hebben van goede airsocks is voor elke kwekerij noodzakelijk. Met zo’n apparaat regel je namelijk meer als alleen de luchtcirculatie. Je wilt als ondernemend kwekerij specialist natuurlijk het maximale uit je gewas halen. Hiervoor moet je dan ook de juiste apparatuur voor hebben. Een site die eigenlijk wel alles levert op gebied van kwekerij is Grow Expert. In de branche is dit dan ook een bekende naam. Misschien dat sommige van jullie deze naam gemist hebben, vandaar dat ik er een artikel over schrijf.

Voor sommige bedrijven is het niet voldoende om alleen een ventilatiesysteem te plaatsen. Het is in dat geval dan ook raadzaam om een airconditioner neer te zetten. Wanneer je lucht in de ruimte te koud is, kan dit ervoor zorgen dat de planten hun huidmondjes sluiten.

Klimaatbeheersing

Wat kan een airsock hier tegen doen?

Door middel van airsocks krijg je een gelijkmatige distributie van de inkomende lucht. Dit wordt gedaan door middel van een ventilatieslang, deze verdeelt de koudere lucht door miljoenen minuscule gaatjes. Hierdoor krijgt de ruimte en dus ook de planten de gewenste temperatuur.

grow expertGrow Expert heeft overigens nog vele andere producten, om er een aantal op te noemen: bestrijdingsmiddelen, klimaatbeheersing, carbonfilters geurbestrijding etc. Daarom is het ook zeker de moeite waard om hier eens naar toe te gaan. Wellicht dat ze jou ook kunnen helpen.