Een vriend van mij moest dus een heftruckcertificaat halen

wesseldijkEen goede vriend van mij heeft nu al een geruime tijd geen baan. Dit is dan ook erg spijtig, vooral omdat ik hem niet kan helpen. Dit komt simpelweg omdat hij niet de juiste diploma’s heeft. Hij heeft altijd in de transport wereld gewerkt maar dit was dan vaak intern bij een bedrijf. Daarom gaf ik hem ook als advies mee dat je met een heftruckcertificaat halen je kansen aanzienlijk hoger worden. Gelukkig nam hij die tip van mij aan en ging hij op zoek naar een rijschool. Natuurlijk is het aanbod hierin heel groot. Maar omdat hij het allemaal op korte termijn moest doen had hij de keuze uit enkele opties. Degene die hij uiteindelijk gekozen heeft ij rijschool Wesseldijk. Zelf was ik wel bekend met deze naam alleen dacht ik dat zij alleen lessen geven voor het besturen van personenauto’s. Maar blijkbaar dus ook voor heftrucks en vrachtwagens.

Hij heeft nu inmiddels een baan

wesseldijk.nl

Allereerst kan ik jullie melden dat hij inmiddels een baan heeft. Dit in een groot magazijn bij een internationaal bedrijf. Hij was hier toevallig terecht gekomen omdat hij iemand sprak op de rijschool van Wesseldijk. Zij waren per direct op zoek naar nieuwe hulpkracht. Dit was natuurlijk zeer goed nieuws voor hem. Hij kon dus ook gelijk na het heftruckcertificaat halen aan de slag. Zo zie je maar weer dat je met goed geluk een heel eind kan komen!

Heftruckcertificaat halen