Medische fout letselschade

Medische fout letselschade heeft veel gevolgen. Niet alleen in het dagelijkse leven, maar de hele weg om uit te zoeken wie er precies aansprakelijk gesteld kan worden. Natuurlijk mag jij er als patiënt vanuit gaan dat een arts weet waar hij of zij mee bezig is. Desondanks kan het gebeuren dat er tijdens een operatie complicaties op kan treden. Komen deze complicatie spontaan, of is dit een fout van de behandelend arts. Vaak wordt er vanuit gegaan dat het een gewone complicatie is, maar dit hoeft natuurlijk niet. Het is daarom altijd belangrijk om hier een derde partij na te laten kijken. Een partij die onafhankelijk is en precies weet waarover het gaat en hier de juiste beslissingen voor kan nemen. 

Medische fout letselschade en de gevolgen hiervan

Helaas heeft mijn moeder een operatie gehad en deze is niet goed verlopen. Wat eigenlijk een simpele ingreep had moeten zijn, is anders verlopen en hierdoor kan zij  niet meer goed lopen. In eerste instantie werd de schulp op complicaties  gegooid, maar daar zijn ze nu van terug gekomen. Meteen nadat bekend werd dat er iets niet goed was gegaan tijdens deze operatie, hebben wij een advocaat van SAP ingeschakeld.

Meteen werd een een onderzoek in gesteld door deze advocaat. Er waren meerdere fouten gemaakt tijdens deze operatie en hierdoor moesten er meerdere onderzoeken gedaan worden. Uiteindelijk heeft de zorgverlener toegegeven dat er meerdere fouten gemaakt waren. Wij waren blij dat er nu eindelijk duidelijkheid kwam en dat hebben wij mede te danken aan de juiste stappen van de SAP advocaat.