Laat het logistieke proces voor u regelen

Packstore

Wanneer u net een webshop begint, is het vaak nog goed te overzien. U krijgt een bestelling binnen en zorgt er zelf voor dat het verpakt, verzonden en vervoerd wordt. Naarmate een webshop groeit, merken veel webshopondernemers vaak dat het overzicht zoekraakt. Het logistieke proces achter uw goedlopende webshop wordt steeds meer bijzaak. Een bijzaak die u het liefst uitbesteedt, maar dan wel aan een professional. Het opslaan, coderen, verpakken en vervoeren van pakketten is namelijk een vak apart. Het heeft meer voeten in aarde dan vaak wordt gedacht. U moet ervan uit kunnen gaan dat dit proces goed verloopt, terwijl u intussen bezig bent met de verkoop van uw product. Het uitbesteden van alles wat voor u randzaak is, is dus zeker het overwegen waard.

Maak gebruik van de bijkomende voordelen

Binnen de eerder genoemde werkzaamheden zijn er tal van opties die op u van toepassing kunnen zijn. Zo betekent het verpakken niet per sé voor alle producten hetzelfde. Het kan namelijk voorkomen dat u graag heeft dat uw producten handmatig worden verpakt of omgepakt. Net zo goed kunt u de voorkeur hebben voor machinaal verpakken. Denk hierbij aan het bundelen van doosjes of flesjes (banderolleren), sealen, krimpen, blisteren en skinnen. Ompakken in kleinere verpakkingen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Eén dienstverlener voor al uw randzaken?

Wij begrijpen dat u benieuwd bent geworden naar een dienstverlener die alle voorgenoemde zaken onder één dak heeft. Wilt u hiervan gebruikmaken? Dan kunnen wij Packstore aanraden. Met jarenlange ervaring weet dit bedrijf u met maatwerk te ontzorgen. Uw randzaak is hun belangrijkste taak. Doordat ze de ontwikkelingen in de logistieke wereld op de voet volgen, kunnen de specialisten u daarbij voorzien van passend advies en inspiratie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan gerust eens contact op, bijvoorbeeld telefonisch of via mail. Ook kunt u online vrijblijvend een offerte aanvragen. Wellicht bent u dan binnenkort van heel wat tijd én stress verlost.