Drie manieren om met raamstickers je bedrijf te promoten

raamstickers

Het is je ongetwijfeld wel eens opgevallen dat sommige bedrijven ontzettend goed zijn in branding. Ze weten de kenmerken van hun merk telkens weer te benadrukken op nieuwe manieren. Raamstickers zijn een veel voorkomende manier om dat te doen die de laatste tijd sterk aan populairiteit wint. Raamstickers hebben namelijk veel voordelen:

  • ze zijn betaalbaar
  • ze zijn goed op maat te maken
  • ze dienen voor meer dan alleen decoratie

Benieuwd of raamstickers ook bij jouw bedrijfspand toe te passen zijn? Lees dan snel verder.

Raamstickers naast de deur

Een raamsticker is soms doorzichtig, soms deels doorzichtig en soms mat en zonder de mogelijkheid er doorheen te kijken. Dat laatste moet je natuurlijk niet willen over het volledige oppervlak van het raam maar voor de raampjes naast de deur is het wel heel leuk.

raamstickers

Logo op de ramen

Heb je veel grote raampartijen in je bedrijfspand? Kies dan eens voor een logo in de vorm van een sticker op het raam. Deze kan zo groot zijn als je zelf wil maar het is natuurlijk wel belangrijk dat het goed zichtbaar is vanaf de straat. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat je bezoek krijgt en ze kunnen jullie pand niet vinden. Dan is zo’n logo hartstikke handig. Ze kunnen namelijk al van veraf zien waar ze moeten zijn dankzij het logo.

Raamstickers voor reclameleuzen

Wie zegt dat je enkel je logo in de vorm van een sticker kunt plakken? Gebruik raamstickers bijvoorbeeld ook om een aanbieding of andere reclameboodschap over te brengen aan mensen die voorbij komen. Bij retail is dit zeker een aanrader.