Een zeer goede aannemer in Eindhoven

aannemer in Eindhoven

Fritz is een zeer goede aannemer in Eindhoven. Sinds 2006 is dit bedrijf een zeer betrouwbaar adres voor verschillende klussen. Zowel particulieren als ook bedrijven kunnen hier aankloppen voor verschillende klussen. Tevens is dit bedrijf aangesloten bij het keurmerk kwaliteitsvakman en dat is alleen maar belangrijk voor jou als klant. Op deze manier weet je dat hier bijzonder goed werk wordt afgeleverd en dat de service hier bijzonder hoog in het vaandel staat. Aangezien ons bedrijfspand uit de voegen begon te groeien was het plan om er een stuk aan te bouwen. aannemer in  Eindhoven

Een zeer goede aannemer in Eindhoven gevonden

Meteen waren wij op zoek gegaan naar een goede aannemer in Eindhoven en deze ook gevonden. Fritz is een bedrijf die veel contacten heeft met vakspecialisten op elk vlak. Dus mocht je met een klus zitten, dan zorgt Fritz ervoor dat de juiste specialisten aan deze klus gaan werken. 

Ons bedrijf was zo groot geworden, dat het noodzakelijk was om eer een gebouw bij te zetten. Op deze manier konden alle werknemers op een goede manier werken en hoefde zij niet bij elkaar op de lip te gaan zitten. Deze klus werd bijzonder netjes en snel door Fritz uitgevoerd. Binnen een maand konden wij al over naar het nieuwe, aangebouwde gedeelte.