Website laten maken

website laten maken Arnhem

Een nieuw bedrijf oprichten: niet vergeten, ook een website laten maken

Toen ik mijn nieuw bedrijf opstartte, had ik er eigenlijk niet onmiddellijk bij stilgestaan hoe belangrijk het internet wel zou zijn. Ik ging ervan uit dat een simpele website wel voldoende zou zijn, dat het product zichzelf wel zou verkopen, zeker met wat mond-aan-mond reclame. Toch heb ik zelf mogen ondervinden dat dit niet helemaal waar is. Een goede website is hiervoor echt wel essentieel. Omdat ik hier zelf duidelijk te weinig verstand van had, besloot ik om mijn website te laten maken.

website laten makenMijn ervaring met dit bedrijf

Wanneer je zoekt op de zoekterm website laten maken, dan zal je vast wel heel wat bedrijven tegenkomen. Voor mij was dit dan ook niet zo’n evidente klus: want welke moest ik nu kiezen? Daarom heb ik ook inlichtingen opgedaan bij vrienden van me. Zij hadden ervaringen met dit bedrijf en raadden me deze dan ook aan. Zelf besloot ik de website te bekijken. Hieruit bleek al snel dat ze veel positieve reviews hadden van andere klanten, wat me gerust stelde.

Bovendien zag ik ook dat ze zeer goed waren in het hoger plaatsen van websites in Google, wat ik eigenlijk ook nodig had. Ik besloot dus verdere inlichtingen in te winnen. Ik had me voorbereid op een enorm bedrag dat ik zou moeten betalen, maar hield hierbij in mijn achterhoofd het volgende idee: ‘het is als het ware een investering voor je bedrijf, meer dan gewoon een kost’. Nu nadien kan ik eigenlijk alleen maar zeggen: de prijs viel zeer goed mee. Zeker ook nadat ik heb gemerkt dat ik voor het eerst meer bezoekers krijg op mijn vernieuwde website en dat ik hierdoor ook al meer verkopen heb gerealiseerd. Ik ben dus zeer tevreden met de geleverde diensten en wilde dit dan ook met jullie delen.