Waar moet je op letten als je wilt verhuizen met je bedrijf?

Als je wilt verhuizen met je bedrijf kom je voor een hele opgave te staan. Er komt namelijk een hoop stress en er komen vaak ook problemen kijken bij een bedrijfsverhuizing. Om toch er voor te zorgen dat de bedrijfsverhuizing zo goed en spoedig mogelijk verloopt hier een aantal tips.

Zorg voor een goede voorbereiding 

Een goede voorbereiding is key als het gaat om een bedrijfsverhuizing. Zonder goede voorbereiding is het namelijk vragen om problemen. Zorg dus de je ruim de tijd neemt om elk detail goed in te plannen. Een draaiboek is hierbij erg belangrijk. In het draaiboek staat het plan van aanpak en de uitwerking van dit plan.

Let op het budget 

Over het algemeen heb je bij een verhuizing te maken met een bepaald budget. Om dit budget niet te overschrijden moet je dus goed alle kosten bijhouden. Bij een verhuizing krijg je te maken met verschillende verhuizers en bedrijven. Zorg dat je voor de verhuizing alle offertes hebt aangevraagd en goed hebt opgelet dat er geen addertjes onder het gras zitten. Hierdoor kom je niet voor financiƫle verrassingen te staan.

Zorg voor een erkend projectverhuizer 

Je kunt zelf alles perfect regelen, maar als je een onbekwame projectverhuizer aanstelt om de verhuizing te leiden kan het nog steeds in de soep lopen. Zorg er dus voor dat je een bekwame projectverhuizer aanstelt voor de verhuizing. Let goed op referenties van voorgaande klanten over de projectverhuizer. Zorg er ook voor dat de projectverhuizer gekwalificeerd is. En het liefst in het bezit van een EPV keurmerk. Verhuizers met dit keurmerk voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van verhuizen van organisaties. Deze eisen staan in het teken van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit.Bron: https://www.dehaan-projectverhuizingen.nl/nl/