Visuele communicatie om jouw bedrijf te promoten

visuele communicatie

Een tijdje geleden heb ik een interessant artikel gelezen over visuele communicatie. Daarin stond dat dat mensen heel erg aanspreekt. Mensen worden dan op een nieuwe manier geprikkeld. Ik ben mij meer in het onderwerp gaan verdiepen. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat het ook iets voor mijn bedrijf kon zijn. Sinds kort zit ik in een nieuw pand op een bedrijventerrein. Aangezien daar zoveel gebouwen staan, valt het soms niet helemaal op dat mijn kantoor daar ook zit. Ik wilde daarom iets bedenken waardoor mijn bedrijf meer op zou vallen. Samen met een paar collega’s ben ik gaan brainstormen om ideeën op te doen.

Marketing

Kies ook voor visuele communicatie

Na de brainstormsessie over visuele communicatie kwamen mijn collega’s en ik op een geweldig idee. Wij wilde het logo van het mijn bedrijf heel erg groot op het pand laten zetten. Zo zouden wij gelijk opvallen en herkenbaar zijn. Ik ging direct aan de slag om het idee verder uit te werken. Na lang zoeken op het internet had ik een bedrijf gevonden die mij kon helpen met het maken van het logo. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het maken van lichtletters. Met lichtletters kan mijn logo dag en nacht opvallen.

Marketing

Een fijn bedrijf om mee samen te werken

Ik benaderde het bedrijf en vertelde hen over mijn plan wat te maken had met visuele communicatie. Samen met hen ging ik rond de tafel zitten om te kijken wat mogelijk was. Zij kwamen met allemaal goede ideeën en gaven goede tips. De samenwerking tussen ons verliep echt heel erg goed. Nadat er een definitief ontwerp was gemaakt, gingen zij het logo voor mij produceren. Toen het af was hebben zij het ook nog eens op mijn bedrijfspand gehangen. Ik ben heel erg blij met het resultaat en raad het bedrijf aan iedereen aan.