Val op met autoreclame

Wat is nou betere reclame dan uw bedrijfswagen als rijdend visitekaartje te gebruiken? Zo hebben uw zakelijke én privéritjes altijd zin. Wel is het aan te raden de Auto reclame er zo strak en professioneel mogelijk uit te laten zien. Autoreclame die er goedkoop of slecht uitziet, werkt natuurlijk averechts. Schakel hiervoor dus zeker experts in, zodat u goed voor de dag komt. Vergeet niet lekker opzichtig te parkeren!

Wat laat u op uw auto zetten?

Wat moeten uw medeweggebruikers onthouden wanneer ze u zien rijden? Uw bedrijfsnaam, uw contactgegevens of heeft u een pakkende slogan die ze de rest van de dag nog in hun hoofd hebben? Denk goed na over wat u als auto reclame wilt inzetten. Vanzelfsprekend moet uw huisstijl exact naar voren komen op uw auto. Klanten zien u aankomen en potentiële klanten onthouden u. In principe zijn alle soorten auto’s geschikt om te beletteren. Het is maar welk ontwerp en welke afmetingen u voor ogen heeft. Het realiseren van autoreclame is snel geregeld. Nadat u uw wensen en het soort vervoermiddel hebt aangegeven, krijgt u een offerte toegestuurd. Na goedkeuring wordt een ontwerp gemaakt van de beoogde autobelettering. Ook dit ontwerp keurt u goed, hierop wordt de auto in de werkplaats voorzien van belettering of reclame. Hierna haalt u uw prachtig bestickerde auto weer op. Wilt u de auto reclame liever weer verwijderen wanneer u bijvoorbeeld naar privéaangelegenheden rijdt? Dan kunt u ervoor kiezen om magneetfolie of -platen te gebruiken. Dit kunt u zelf verwijderen wanneer u wilt en u plaatst het gemakkelijk weer terug.

Rijd eens naar de showroom

Benieuwd wat de mogelijkheden op het gebied van autoreclame voor u zijn? Dan kan een kijkje in de keuken geen kwaad. Rijd uw niet bestickerde auto eens naar de showroom van Bosman Reklame, hier staan diverse voorbeelden klaar. Tevens kunnen experts met meer dan veertig jaar ervaring u precies vertellen wat bij uw bedrijfsauto wel en niet mogelijk is. Geen tijd voor een bezoekje? Ook telefonisch of per mail zijn de medewerkers van Bosman goed bereikbaar. Ze staan klaar om u te voorzien van passend advies en antwoord op uw vragen.