Uitjes in Utrecht geregeld

Dit jaar was het mijn taak op een personeelsfeest te organiseren. Daarom zocht ik op het internet en typte ik bij de wel bekende zoekmachine uitjes Utrecht in. Zo kwam ik heel veel ideeen tegen die ik met mijn collega’s zou kunnen doen. Maar de meeste was of te duur of hadden wij al eens gedaan. Toen ik op de website van Treeker Treks kwam, werd ik meteen enthousiast. Hier kan jij Trike’s huren. Dit zijn elektrische driewielers waar je op staat en met vijfentwintig kilometer per uur mee kan rondrijden. Hier is geen helm voor nodig. Dit leek mij heel leuk om te doen met mijn collega’s en maakte daarom ook een afspraak met deze onderneming.

Een hele leuke dag gehad

De uitjes in Utrecht was zeer geslaagd. Mijn collega’s vonden het heel leuk om op een Trike te rijden. Ook hebben wij een rondleiding gehad bij een wijnboer. Dit was erg interessant om mee te maken en natuurlijk ook de wijn geproefd. Met de lunch hebben wij heerlijk gegeten bij een restaurant. Dit alles was prima geregeld door Treeker Treks en alles voor een lage prijs. Zo konden wij ook met z’n allen uit eten.