Tip voor een zeer goede loopbaanbegeleiding

logo_rondomwerk

Ik ben sinds een aantal jaar  de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. IN de loop van de jaren in mijn bedrijf erg gegroeid en heb ik steeds meer werknemers in dienst genomen. Een Van mijn werknemers kon niet meer goed meekomen met het werk dat er verricht moest worden en kwam vaak te laat. Daarom Ging ik ook op het internet op zoek aan loopbaanbegeleiding om een bedrijf te vinden dat ons beide zou kunnen helpen. 

Zeer veel bedrijven dat loopbaanbegeleiding aanbieden

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf dat loopbaanbegeleiding aanbiedt kreeg ik zeer veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Rondom Werk mij het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid erg belangrijk vindt. Ook beschikt het bedrijf over een plaatsingspercentage van 73%. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen.

Vitaalteam

Een kennismakingsgesprek met Rondom Werk 

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. Ik kon ook al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek heb ik de situatie uitgelegd en hebben besloten we om met ze drie in gesprek te gaan. Nadat mijn werknemer een aantal gesprekken met Rondom Werk had gehad besloten om hem een andere functie binnen mijn bedrijf te geven. Hij heeft het hier nu erg naar zijn zin en is elke dag weer op tijd. Daarom zijn we allemaal erg tevreden over het resultaat.