risico inventarisatie check

risico inventarisatieAls werkgever zijnde ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van je werknemers. Het is daarom ook van belang om regelmatig een risico inventarisatie check uit te voeren. Dit doen wij elk half jaar. Zo letten wij op de kennis van onze werknemers, door middel van een toets en kijken wij of ze de veiligheidsplannen goed weten. De arbo dienst houd dit met regelmaat in de gaten. Als je het dan niet goed in orde hebt kan je een flinke boete krijgen. Boetes die niet van een paar tientjes zijn. Het is daarom van belang om hier zeker aandacht aan te besteden.

Afgelopen week hadden wij een risico inventarisatie check laten uitvoeren door, rieofferte.nu. Het bedrijf is hierin gespecialiseerd. Hij kwamen bij ons langs om alle veiligheidsmaatregelen te checken. In totaal zijn ze een uurtje bezig geweest. We kregen vervolgens een rapport en daaruit bleek dat we alles goed in orde hebben!

Echt een aanrader.

Aangezien het bedrijf een laag uurtarief heeft, koste het niet veel. Daarnaast kon je duidelijk zien dat ze wisten waar ze mee bezig waren. Ik wil werkgevers daarom zeker adviseren om dit bedrijf in te schakelen. Mocht je contact met ze willen opnemen, dan kan je op de bovenstaande link klikken. Je komt vervolgens op de website van rieofferte.