Realgen maakt het allemaal mogelijk

Realgen

Het heeft even geduurd, maar dankzij Realgen zijn wij weer helemaal online. Sinds kort heb ik een eigen zaak en hiervoor ben ik mij in alle bochten aan het wringen om meer bekendheid te krijgen. Zo heb ik in plaatselijke bladen advertenties gezet. Flyers laten maken en deze rond gebracht. Ook heb ik een poging gedaan om een eigen website te maken. Op zich leek mij dat aardig gelukt. Maar na een paar weken nog geen bezoekers hierop te hebben gehad, dan moest iets toch niet kloppen. Dit alles had mij al veel geld gekost en het resultaat was 0,0.

Na de zoveelste poging om meer bekendheid van mijn webshop en winkel te krijgen, had ik besloten om hier een professioneel bedrijf bij te halen. Had ik dit maar eerder gedaan. Realgen

Realgen heeft een mooie website gemaakt

Vanaf het moment dat ik dit professionele bedrijf erbij betrokken had, zag ik eindelijk resultaat. Er was namelijk een zeer mooie, nieuwe website gemaakt. Een website die erg overzichtelijk was en waar je makkelijk mijn producten kon bekijken en bestellen. Wat was dit toch geweldig. Eindelijk zag ik mijn inkomen stijgen en ook mijn klanten kring. Had ik maar vele eerder dit bedrijf erbij gehaald. Dat had mij heel veel energie en geld kunnen schelen. Inmiddels wordt mijn website regelmatig gevonden via Google. Dankzij mijn mooie, nieuwe website en de nieuwe zoekwoorden, is mijn bedrijf zeer makkelijk online te vinden. Ik ben dan ook zeer tevreden over de professionals die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

Realgen