Glazenwassers

Schoonmaak

Glazenwassers, je ziet ze vaak op de meest hoge gebouwen flink aan de gang. Maar er is natuurlijk wel een verschil in kwaliteit van deze dienst. Daarom wil ik met dit blog graag een goed adres als aanrader achterlaten. Schone ramen zijn voor een bedrijf echt wel belangrijk want dit geeft een representatieve uitstraling. Zeker wanneer je inpandig veel ramen hebt. Dan kun je bijvoorbeeld geen bezoek ontvangen terwijl de ramen smerig zijn. Kortom, zo zijn er veel situaties te bedenken waarom je je ramen schoon wilt- moet hebben.

Glazenwassers

Zelf heb ik in het verleden een slechte ervaring gehad met iemand die bij ons bedrijf ramen kwam wassen. Elke zes weken kwamen er twee mannen bij ons alles schoon maken, echter viel het mij wel op dat zodra zij klaar waren met zemen. De randen van het venster niet of niet goed waren afgenomen. Ook zag ik (wanneer de zon op de ramen stond) de strepen kris kras over de ramen. Na een aantal waarschuwingen die niets hielpen, ben ik op zoek gegaan naar een ander bedrijf.

magicclean

De glazenwassers van Magic Clean werken netjes

Wanneer de glazenwassers nu bij ons op de zaak komen. Dan zijn zij ten eerste allen even vriendelijk. Zij maken direct aanstalte om aan de slag te gaan en maken elk raam erg schoon. Je kunt zien aan de mensen en het eindresultaat dat zij plezier hebben in hun vak. Nu ik al een jaar ongeveer met dit bedrijf in zee ben. Kan ik niets meer zeggen dan dat ik meer dan tevreden ben. Ik heb dan ook niets aan te merken op de diensten van dit bedrijf. Daarom kan ik het een ieder aanraden om eens op de website te kijken. Hier vind je alle informatie om jezelf te overtuigen om contact op te nemen.