Geld verdienen met zilver

Door zilver kopen willen veel beleggers op de korte termijn geld verdienen, dit doen zij met behulp van een beleggingsrekening bij een broker. Wil je meer op zeker spelen dan is een lange termijn visie een beter plan. Strategisch kan het een slimme zet zijn om te beleggen in zilver, China koopt momenteel al veel zilver op. In het Oosten kopen de centrale banken grote hoeveelheden edelmetaal. Zilver zal in de toekomst van grote waarde worden, mede omdat het een belangrijke grondstof wordt voor high tech toepassingen. Zilver is een bijzondere grondstof met een monetair belang.

Waar is de waarde van geld op gebaseerd?

Zilver kopen

Het is goed om je eigen af te vragen waar de waarde van geld tegenwoordig nog op is gebaseerd? Sinds het loslaten van de goudstandaard hebben we met een versnelde vermindering van de waarde te maken. Om je hiertegen te werken kun je zilver kopen, de kans is aanwezig dat je geld dan waardevoller wordt. Rente op de bank is er nauwelijks meer, de inflatie laat ook geen rooskleurige cijfers zien. is je spaargeld wel meer waard dan het nu waard is? Allemaal vragen welke grote twijfels oproepen over de toekomst. Zet je alleen op een rijtje dan is het niet zo’n gek idee om wat zilver te kopen als investering.

Zilver kopen

Zilver wordt niet meer gezien als geld

Omdat zilver niet meer wordt gezien als geld of waardevol is de prijs ervan 54 keer goedkoper geworden als goud. Het zilver wat er is wordt voor het grootste gedeelte gebruikt voor consumptie van chips en andere belangrijke toepassingen. Zilver kopen is op termijn slim, de vraag naar zilver zal alleen maar meer worden naarmate de grondstof nodig is voor consumptie. Je kunt eenvoudig zilver kopen via internet, geleerden hebben voorspelt dat in de toekomst zilver gelijk aan waarde zal zijn als goud.