Een tweedehandse bedrijfsauto leasen

bedrijfsauto leasenWelkom allemaal. Afgelopen maand heb ik weer wat meegemaakt. Ik had bij het bedrijf Finalease een auto geleaset. Ik zat er al heel lang over na te denken om een auto te leasen. Ik kan dan eenvoudig boodschappen doen, zonder dat ik mijn prive auto onder de rotzooi heb zitten. Een bedrijfsauto leasen zou daarom wel erg handig zijn. Bij Finalease heb je hele goede bedrijfsauto’s. Ze zijn motorisch perfect. Ze hebben weinig kilometers gemaakt en hij word compleet schoongemaakt voordat je hem leaset. Als je verzekerd wilt zijn van een goede bedrijfsauto zou ik je adviseren om contact op te nemen met dit bedrijf. Dat kan zowel via de mail als telefonisch.

Hartstikke blij. leasen

Om een bedrijfsauto te leasen was de juiste keus. Ik kan nu heel eenvoudig boodschappen doen, terwijl het een kleine investering is. Ik had verwacht dat ik veel meer kwijt zou zijn. Gelukkig was dat niet het geval. Ik had ervoor gekozen om in het begin een aanbetaling te doen, zodat mijn maandelijkse kosten zouden verlagen. Op deze manier heb je maandelijks weinig kosten voor je bedrijfsauto. Voor werkgevers is dat echt een aanrader. Het is ook zo dat als je schade hebt of als er een reparatie nodig is word het gelijk gemaakt door dit bedrijf.