De beste letselschade advocaat Utrecht

logo

Bent u op zoek naar de beste letselschade advocaat Utrecht. Dan bent u bij Hijink advocaten een het juiste adres. Hijink advocaten komt op voor mensen die slachtoffer zijn van letselschade als gevolg van een arbeidsongeval, verkeersongeval of geweldsmisdrijf. Ook kunnen ze u natuurlijk helpen bij medische fouten, een defect of ondeugdelijk product of een ongeval in of rond het huis. Hijink kan u goed begeleiden bij het traject en kan u voorzien van goed advies over de rechtszaak. Dus bent u op zoek naar een letselschade advocaat Utrecht? Neem dan een kijkje op de website van Hijink advocaten.

Zeer tevreden over Hijink advocaten

Ik werk bij een schildersbedrijf en ik was de steiger aan het bouwen om mijn werk op te doen. toen ik halverwege was stortte de steiger volledig in. Ik viel van ongeveer 3 meter op grond en ik heb hier 2 gekneusde ribben en een zware hersenschudding aan over gehouden. Ik heb door deze hersenschudding nu vaak last van migraine. Mijn werk wilde geen schadevergoeding aan mij geven. Ik heb daarom de hulp van Hijink advocaten ingeschakeld. Ik ben erg tevreden over de hulp van Hijink advocaten. Ze zijn erg professioneel en ze luisteren goed naar wat de effecten zijn van de schade en wat voor een gevolg het heeft op mijn dagelijkse leven. Samen met Hijink heb ik de zaak gewonnen en heb ik mijn schadevergoeding gekregen.

oscar-hijink

Meer weten over de mogelijkheden van Hijink advocaten

Neem dan een kijkje op de website van Hijink advocaten.