Dankzij dit online marketingbureau zag ik mijn winst enorm toenemen

Afgelopen zomer ben ik opzoek gegaan naar een goed online marketingbureau. Dit deed ik op aanraden van een vriend, die vertelde dat het de manier was om meer klanten te trekken voor mijn bedrijf. Ik ben zelf schoonmaker van beroep. Ik weet alles wat je moet weten om panden goed schoon te maken. Welke chemicaliën het beste werken tegen welke vlek, en welk van mijn teamgenoten ik samen moet laten werken voor het snelste resultaat. Computers heb ik weinig verstand van. Ik weet genoeg om af en toe te kijken hoeveel bezoekers er op mijn website komen. Dit was niet zoveel. Misschien eens één per dag. Na ongeveer een jaar had ik via mijn website drie aanvragen binnen gekregen voor een schoonmaak. Niet echt de moeite waard, gezien de kosten van een website. Op aanraden van die vriend heb ik contact opgenomen met Dutch Blue.


De verandering

Er waren een boel dingen die verbeterd konden worden aan mijn website. Ze vertelden dat de website niet goed geoptimaliseerd was, en daardoor heel traag. Verder waren ook de teksten niet erg gericht op zoekwoorden. Ik had geen idee hoe dit zat, en besloot ze een kans te geven. Ongeveer twee maanden na de start van de samenwerking kreeg ik maandelijks ineens enkele aanvragen binnen via mijn website. Er kwamen veel meer bezoekers en ik kon mezelf terugvinden in Google. Ik raad dit bedrijf dan ook aan iedere ondernemer aan! Ik had dit veel eerder moeten doen, en heb mijn winst behoorlijk zien stijgen.