Altijd verzekerd zijn van betalingen? Finqle factoring!

Vroeger moest ik wel eens weken wachten tot het aannemersbedrijf mij als ZZP’er uitbetaalde. Destijds kon ik niets eisen omdat ik mogelijk de volgende dag anders op straat gezet kon worden en er weinig ander werk in de regio was. Wij hebben we van deze periodes geleerd en willen we nu werknemers in een soort gelijke situatie helpen! Bij Finqle doen we de factoring van ZZP’ers, MKB’ers en Freelancers. Dit betekend dat we er als organisatie alles aan doen om de betalingen van onze klanten te regelen!

Factoring

Behouden van focus op het primaire proces!

Waar werknemers soms tijden moeten wachten op hun geld, zal dat bij ons binnen 24 uur na inschrijving al zijn door middel van factoring! Slechts enkele stappen zullen doorlopen moeten worden om dit voor elkaar te krijgen! Klanten geven aan dat ze ons een betrouwbare partij vinden, die snel en zorgvuldig handelt. Door ons hoeven organisaties niet meer om te kijken naar de financiële zaken en kunnen zij zich richten op wat er echt toe doet. De focus voor je organisatie kan dus gezet worden op het primaire proces. De randzaken zullen door ons geregeld worden!

Eerlijkheid en openheid

Omdat wij bij snappen dat organisaties hier geen tonnen aan willen spenderen, rekenen wij voor onze diensten een eerlijke prijs. Hier kan gedachten worden aan een percentage van 3% tot maximaal 7% op het gehele bedrag. Dit is geheel afhankelijk van het betalingstermijn die jullie als organisatie hebben afgesproken. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen!