Adverteren in Google: 3 eenvoudige stappen

Je wilt gaan adverteren in Google, maar je weet niet precies hoe je dit moet aanpakken. Hoe ga je ervoor zorgen dat je hier snel winst mee behaalt en hoe weet je zeker dat het winstgevend is? In dit artikel vertellen wij je welke drie stappen je moet nemen.

1. Stel eerst je testbudget vast

Webdesign Waalwijk

Op het begin zul je veel moeten testen en zal het je nog niet direct lukken om winst te maken. Stel daarom van tevoren vast met welk budget je wilt testen, zodat je niet straks ineens veel meer uitgeeft dan je had gewild.

2. Test verschillende mogelijkheden

Er zijn veel verschillende mogelijkheden bij het adverteren in Google. Zo kun je op verschillende keywords adverteren en verschillende soorten advertenties aanmaken. Om erachter te komen wat echt voor jou werkt zul je verschillende mogelijkheden moeten testen. De kans is namelijk klein dat je direct iets vindt wat goed werkt. Test altijd met een laag budget, zodat je hier niet te veel geld aan hoeft te besteden.

Webdesign Waalwijk

3. Blijf bijstellen

Heb je een aantal combinaties van keywords en advertenties gevonden die voor jou werken? Top! Zet de rest uit en ga hier nu mee verder. Blijf echter wel continu controleren en bijstellen. Iets wat nu voor je werkt kan over een maand misschien niet meer werken. Check je ads daarom wekelijks en zet keywords en advertenties uit die niet meer goed werken. Blijf ook continu nieuwe keywords en advertenties testen.