T-shirts laten bedrukken voor mijn personeel

Voor mijn bouw bedrijf, heb ik voor mijn personeelsleden T-shirts laten bedrukken. Zo kunnen de klanten zien van welk bedrijf wij zijn. Maar ook toekomstige klanten kunnen zien van welk bedrijf wij zijn en zien dan ook een telefoonnummer en website erop staan. De werkkleding voor mijn personeel heb ik laten maken via de website van 1-2-3druk.nl. dit kan bij deze onderneming gemakkelijk en ook wordt het snel geleverd. Omdat de kosten voor het maken van de polo’s zo mee viel, heb ik ook meteen maar vesten besteld met reclame van mijn bedrijf erop. Zo kan mijn personeel ook in de winter goede reclame lopen van mij bedrijf. 

T-shirts laten bedrukken

Een goede reclame levert meer klanten op

Mijn personeel is erg blij met de nieuwe werkkleding die zij nu hebben gekregen. Doordat ik de T-shirts heb laten bedrukken bij 1-2-3druk.nl, met reclame van mijn bedrijf erop, heb ik al aardig wat nieuwe klanten erbij. Zo zie je maar dat goed reclame meer klanten oplevert. Ook dankzij mijn personeel heb ik aardig wat nieuwe klanten erbij gekregen. Daarom ben ik ook zo enthousiast over deze onderneming en staat die op deze blog. Over de kwaliteit hoef je je ook geen zorgen over te maken, die is gewoon goed.